Volg ons op sociale media

XS2 Europe BV failliet

Geplaatst op 3 november 2010 om 13:50

Dinsdag 2 november is het faillissement van XS2 Europe uitgesproken. XS2 Europe was het bedrijf dat de Xxodd-laptops in de markt zette. Xxodd is het bekendste zogeheten build-to-order-merk in Nederland. Mr. J.P. Davids van Davids Advocaten (020-7147850) is benoemd tot curator.
Wat het faillissement kan betekenen voor bedrijven die producten afnamen van XS2 Europe, is te lezen in ons artikel "Wat als uw leverancier failliet gaat?"

Update 18:50:
Inmiddels maken de websites www.xs2.nl en www.xxodd.nl melding van het faillissement.

"Klanten die apparatuur ter reparatie hebben aangeboden worden te zijner tijd op de hoogte gesteld via deze website wanneer de apparatuur kan worden opgehaald. Indien de apparatuur is doorgezonden ter reparatie aan een derde partij zal in overleg met de klant worden bekeken in hoeverre deze apparatuur kan worden teruggezonden aan XS2 Europe B.V. of direct aan de klant zelf."

Consumenten en dealers die een reparatiebedrijf zoeken kunnen terecht bij bijvoorbeeld Reparatieplus

Warbout Distributie neemt garantie TEAM Group over van XS2
In overleg met de Taiwanese geheugenfabrikant Team Group neemt Warbout Distributie per direct de garantieafhandeling over van het in faillissement verkerende XS2. Dit geldt voor de gehele range van producten van Team Group zoals daar zijn het flashgeheugen, DRAM modules, SSD en externe harde schijven.  Een aanvraag tot reparatie en/of omruil dient allereerst schriftelijk te worden ingediend bij Warbout Distributie waarna verdere instructies volgen. www.warboutdistributie.nl

Meer nieuws & blogs, november 2010

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73