Volg ons op sociale media

Let op voor Office Business

Geplaatst op 8 november 2010 om 13:17

Regelmatig wordt geprobeerd bedrijven via zogenaamde spooknota's een poot uit te draaien. Op dit moment verstuurt Office Business dergelijke nota's. Het gaat om software die ruim 296 euro moet kosten.
Ook nu ziet het er allemaal uit alsof het om een echte factuur gaat die moet worden betaald, maar wie de kleine lettertjes leest komt er achter dat het ook in dit geval om niet meer dan een aanbieding gaat. Oplichting? Misleiding? Zeg het maar. In ieder geval is Office Business Company Service in Amsterdam op slinkse wijze bezig klanten aan zich te binden.

Meer nieuws & blogs, november 2010

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73