Volg ons op sociale media

Service speciaalzaak beter dan van ketens

Geplaatst op 10 november 2010 om 09:15

Uit een onderzoek van de Ditiaalgids van de Consumentenbond naar de winkelervaringen van consumenten onder speciaalzaken en de tien grootste elektronica- en computerketens, komt de eerste categorie als grote winnaar uit de bus. De dienstverlening in de winkelketens is wel in orde, maar de kleine zelfstandige foto-, elektronica- en computerzaken steken qua dienstverlening met kop en schouders boven de rest uit. Op bijna alle aspecten scoort deze sector bovengemiddeld, met als uitschieter de service bij klachten en de deskundigheid.
De drie grootste ergernissen: ondeskundig personeel (50%), onverschillig personeel (41%) en slechte dienstverlening bij een klacht of een probleem (40%)

 

Meer nieuws & blogs, november 2010

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73