Volg ons op sociale media

Winkelketenprijs voor Paradigit

Geplaatst op 11 november 2010 om 06:56

Winkelketen Paradigit mag zich volgens het Nederlandse publiek een jaar lang de beste winkelketen van Nederland noemen. Dit heeft de Stichting Retail Jaarprijs woensdagavond bekendgemaakt.

Het publiek gaf de winkelketen een gemiddeld rapportcijfer van 8,2. Paradigit behaalde bij alle onderzochte aspecten hoge cijfers. Het hoogst scoorde de winkelketen op klantvriendelijk personeel (8,5), service (8,6) en deskundig personeel (8,5). Het is voor het eerst dat het publiek Paradigit uitroept tot beste winkelketen. Vorig jaar won De Keurslager deze titel.

Paradigit helpt zelfstandig ondernemers
In oktober van dit jaar wist Paradigit het nieuws te halen door in het RTL-programma Een Dubbeltje Op Zijn Kant In Bedrijf (afl. 8) een heldenrol te vervullen. Op de website van het bedrijf Hajo valt nog wienig te zien van de helpende hand.

Zie ook:
Service speciaalzaak beter dan van ketens
Multimedia Center verkozen tot winkel van het jaar 2010!

Meer nieuws & blogs, november 2010

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73