Volg ons op sociale media

ALTERNATE wint Award: Best Business Retailer

Geplaatst op 12 november 2010 om 13:01

ICTWaarborg deelnemer ALTERNATE sleept voor de derde keer de CRN Channel Award voor "Best Business Retailer" in de wacht. Chef-redacteur Witold Kepinski en presentatrice Wytske Kennemans deelden in Grand Hotel Krasnapolsky te Amsterdam, zeventien prijzen uit aan bedrijven en personen die het afgelopen jaar in de ogen van het kanaal de beste prestaties hebben geleverd. ALTERNATE sleept de CRN Channel Award voor "Best Business Retailer" in de wacht. In 2005 en 2007 won ALTERNATE ook al deze felbegeerde award.

Op woensdagavond 10 november reikte CRN voor de dertiende keer de prestigieuze CRN Channel Awards uit

Meer nieuws & blogs, november 2010

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73