Volg ons op sociale media

Toch maar naar de echte dealer

Geplaatst op 19 november 2010 om 16:35

het is droevig gesteld met de klachtafhandeling in ketens wanneer het om aankoop van computers gaat, dat meldt Tros Radar op haar website. Geen enkele winkel weet een voldoende te scoren op het gebied van klachtafhandeling. Dieptepunt is de It’s met een rapportcijfer van 3,2. De MediaMarkt doet het weliswaar het minst slecht, maar komt toch niet verder dan een 5,4.

Veel consumenten doen vroeg of laat een beroep op de klachtafhandeling: dertig procent van de geënquêteerden is weleens met een product teruggegaan naar de winkel.

Bij eerder onderzoek deze maand van de Ditiaalgids van de Consumentenbond naar de winkelervaringen van consumenten onder speciaalzaken en de tien grootste elektronica- en computerketens, komt de speciaalzaak als grote winnaar uit de bus.

De consument wordt steeds gevoeliger voor kwaliteit en zekerheid.

Meer nieuws & blogs, november 2010

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73