Volg ons op sociale media

Apple Store Amsterdam

Geplaatst op 1 december 2010 om 10:44

Apple opent waarschijnlijk in het voorjaar van 2011 een officiële Apple Store in Nederland, zo meldt de website One More Thing. De winkel komt volgens de website in het Hirschgebouw aan het Amsterdamse Leidseplein. Op de derde verdieping van het Hirschgebouw heeft Apple Benelux sinds vorig jaar zijn kantoor.
Op dit moment zijn er in ons land alleen zogenoemde Premium Resellers. Dat zijn zelfstandige handelaars die voornamelijk Apple-producten verkopen.
Wereldwijd zijn er 323 Apple Stores, waarvan slechts achttien in Europa. De opening van Apple Stores op ons continent begon pas in 2007. Daarvoor lag de nadruk op de Amerikaanse, Britse en Aziatische markt.

Meer nieuws & blogs, december 2010

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73