Volg ons op sociale media

ICTWaarborg in Garantie Special Hardware.Info TV

Geplaatst op 3 december 2010 om 10:10

Over garantie ontstaan helaas regelmatig conflicten tussen consumenten, winkels en fabrikanten. Weten waar je recht op hebt is dus belangrijk. Hoe lang heb je bijvoorbeeld garantie op een product, en is het slim om garantie bij te kopen? Bij ons in de studio te gast is Sander Vale, voorzitter van ICTWaarborg, en expert op het gebied van garantie.

Bekijk de uitzending hier.

Meer nieuws & blogs, december 2010

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73