Volg ons op sociale media

Microsoft accepteert voortaan illegale Office-installatie

Geplaatst op 21 december 2010 om 11:58

De controletool voor illegale Office-installaties is door Microsoft met stille trom afgevoerd. De Office Genuine Advantage geldt niet meer voor versies XP, 2003 en 2007, zo meldt Webwereld.
Gebruikers die zelf klikken op de validatieknop in Microsofts applicatiepakket kunnen dan ook een foutmelding krijgen. De supportpagina over die fout vermeldt alleen dat de Office Genuine Advantage-tool (OGA) ‘met pensioen' is. De reden voor het schappen van de antipiraterijtool wordt op die pagina niet gegeven.
Microsoft stelde validatie via OGA verplicht voor het downloaden van extra's (zoals templates en add-ons) voor zijn kantoorpakket. Die extra's zijn nu dus algemeen verkrijgbaar. De validatie middels OGA geldt - net als bij de Windows-tegenhanger WGA - niet voor security-patches.

Meer nieuws & blogs, december 2010

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73