Volg ons op sociale media

AS3 Event over after sales

Geplaatst op 22 december 2010 om 11:49

Op 8 februari 2011 wordt in Maarssen het AS³Event gehouden, waarbij after sales en support voor ICT, telecom en CE centraal staan. De beurs zelf is gratis toegankelijk als men zich via de registratiepagina aanmeldt. Voor de seminar krijgen deelnemers van ICTWaarborg 25 euro korting op de toegangsprijs (€ 70,- in plaats van € 95,- exclusief BTW). Wie hiervan gebruik wil maken, kan zich via deze link aanmelden.
De beurs en het seminar richten zich vooral op het onderwerp dat serviceverlening aan de klant niet bij voorbaat alleen maar een kostenpost hoeft te zijn, maar dat hiermee ook geld kan worden verdiend, bijvoorbeeld door de loyaliteit van de klant.

Voor iedereen die zich bezig houdt met after sales-diensten is er een enorme uitdaging in het beheer van de verschillende onderdelen van het proces. Automatisering, training van partners en personeel, garantieregistratie, RMA's, snel en punctueel reageren zijn slechts enkele van de aspecten waar bedrijven tegenaan lopen als ze hun services willen verbeteren. Tegelijkertijd wordt gezocht naar manieren om kosten te besparen, wellicht samenwerkingsverbanden, alles om de klanttevredenheid te verhogen.

Services zijn net zo belangrijk als de verkoop zelf. Het wordt steeds duidelijker dat after sales niet alleen een belangrijke bron van inkomsten is, maar tevens een essentiële bijdrage levert aan de klanttevredenheid en loyaliteit. In dit licht zijn initiatieven de activiteiten van bijvoorbeeld GUIDION en het ExperTeam logisch te verklaren.

 

Meer nieuws & blogs, december 2010

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73