Volg ons op sociale media

Goldpoint voert oude apparatuur gratis milieuvriendelijk af

Geplaatst op 27 december 2010 om 19:36

Iedereen die computers en aanverwante artikelen verkoopt, krijgt ook te maken met oude apparatuur die vroeg of laat op een milieuvriendelijke manier zal moeten worden afgevoerd. Geen werk waarop iedereen zit te wacht.
Goldpoint Computers heeft een uitgebreid recyclingprogramma waarbij wordt samengewerkt met een van de grootste verwerkers van elektronisch afval in de Benelux, voorzien van alle benodigde vergunningen en keuringen. Goldpoint biedt nu alle andere ICTWaarborg-deelnemers de gelegenheid kosteloos gebruik te maken van dit recyclingprogramma.

Het materiaal wordt gratis bij u opgehaald, maar het is duidelijk dat men niet voor maar enkele stuks kan langskomen. Het moet wel om volle pallets gaan met producten als printers, pc's, monitoren, kabels en dergelijk, en gesorteerd. Alleen monitoren aanbieden is niet mogelijk, want dit is een product waarvan de verwerking teveel kost. Het aanbod moet dus uit een redelijke mix bestaan. Behalve dat het een milieuvriendelijke oplossing is kan een dealer zo extra omzet behalen door met gratis inzameling extra traffic in de winkel te genereren en daarnaast een groen imago uit te stralen. Daarbij is er meteen een kostenbesparing op de huidige afvalstroom, want bij veel bedrijven verdwijnt oude apparatuur immers nog steeds tussen het restafval.

Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie contact opnemen met Marco Heijligers van Goldpoint Computers, tel. 078-6319888, info@goldpoint.nl. Tevens biedt Goldpoint mogelijkheden voor gecertificeerde vernietiging van datadragers, waar voor de reseller een aantrekkelijke marge te behalen is.

Meer nieuws & blogs, december 2010

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73