Volg ons op sociale media

Azerty bij Tweakers.net tweede beste webwinkel

Geplaatst op 3 januari 2011 om 11:55

ICTWaarborg-deelnemer Azerty.nl is opnieuw tweede geworden in de strijd om 'Gouden Steeksleutel' van Tweakers.net. Deze publieksprijs voor onder andere de beste webwinkel en wordt door bezoekers van Tweakers.net verkozen. In totaal zijn er meer dan 200.000 stemmen uitgebracht in de diverse categorieën.
Azerty kreeg 18,3% procent van de stemmen en volgt daarmee Bol.com op de voet, die 20,2% van de stemmen mocht ontvangen. Een geweldige prestatie voor Azerty, aangezien Bol.com op nummer 5 staat als meest bezochte website in 2010. Het trouwe publiek kiest voor Azerty vanwege de betrouwbaarheid en de persoonlijkheid alsmede de veelzijdigheid van het productaanbod. De grootste kracht van Azerty is het continu centraal stellen van klant, vanaf de advisering tot en met de gehele afwikkeling van de bestelling en de nazorg. Persoonlijkheid en betrouwbaarheid staan hierbij hoog in het vaandel. Om deze belangrijke waarden kracht bij te zetten, is er in oktober 2010 een Experience Centre geopend. Hier staat advisering en het tonen van de mogelijkheden van de multimedia centraal.
Ook het zakelijk publiek heeft in 2010 haar weg gevonden naar Azerty, waarbij de eisen van deze doelgroep feilloos aansluiten bij het aanbod van het assortiment en de kwaliteit van de service in verhouding tot de prijs.

Meer nieuws & blogs, januari 2011

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73