Volg ons op sociale media

Het nieuwe winkelen

Geplaatst op 12 januari 2011 om 15:41

Het koop- en winkelgedrag verandert ingrijpend. Het opvallendst daarbij is dat de consument tijdens het koopproces naast de fysieke winkel steeds meer gebruik maakt van andere kanalen, zoals internet. Een ontwikkeling die ‘het nieuwe winkelen' wordt genoemd. Het Hoofdbedrijfschap Detailhandel (HBD) is het project ‘Het nieuwe winkelen in de binnenstad' gestart om winkeliers en hun medewerkers te leren hoe zij als collectief sneller en beter in kunnen spelen op dit fenomeen. Het artikel over dit onderwerp is beschikbaar als pdf.

Meer nieuws & blogs, januari 2011

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73