Volg ons op sociale media

Consumentenrechten worden aangepast

Geplaatst op 27 januari 2011 om 16:01

Het Europees Parlement houdt zich op 1 februari bezig met een herziening van de Richtlijn Consumentenrechten. Als met de herziening wordt ingestemd krijgen webwinkels te maken met extra kosten doordat zij dan voortaan aan meer eisen moeten voldoen dan reguliere detailhandelaren.

Verder worden voor consumenten onder meer de mogelijkheden verruimd om thuis het van een product uit te proberen, komen de verzendkosten bij herroeping meer voor rekening van de ondernemers, wordt de afkoelingsperiode (zichttermijn) uitgebreid tot 14 dagen en moet de gesloten overeenkomst nog eens extra schriftelijk worden bevestigd.

Meer nieuws & blogs, januari 2011

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73