Volg ons op sociale media

ICTWaarborg lanceert ICTWijzer 2.0

Geplaatst op 1 februari 2011 om 11:17

De Nederlandse consumentenmarkt verandert in razend tempo. Anno 2011 start bijna iedere consument zijn zoekproces op internet. Daarbij gaat het niet om een keuze tussen of het web of fysieke verkoop; het is beide. Daarom is het voor alle bedrijven een must dat zij vindbaar zijn op internet. Het maakt immers niet uit hoe de klant koopt, als hij maar bij jou koopt.

1 maart lanceert ICTWaarborg ICTWijzer 2.0. Deze nieuwe portal slaat een brug tussen winkel, webwinkel en computerhulp, mede door de hierin opgenomen ICTWijzer Productvergelijker. ICTWijzer 2.0 is de nieuwe portal voor de consument die op zoek is naar een goede winkel, webwinkel of computerhulp. Daarbij is ICTWijzer 2.0 uw digitale presentatie bij de promotie van uw bedrijf en de zoektocht naar nieuwe klanten.

Consument kiest voor zekerheid

Omdat de consument tegenwoordig vooral kwaliteit en zekerheid wil, worden op de nieuwe ICTWijzer alleen nog de gegevens volledig weergeven van de bij ICTWaarborg aangesloten bedrijven. Dit omdat alleen zij consumenten deze belangrijke zekerheden bieden.

Voor deelnemers van ICTWaarborg verandert er wat dat betreft dus niets, dit in tegenstelling tot de bedrijven die niet zijn aangesloten. Omdat het de doelstelling van ICTWijzer is de consument een compleet beeld van de markt te geven, worden nog wel de basisgegevens (naam, adres, telefoon en website) van de niet-aangesloten bedrijven in lichtgrijs weergegeven, maar hun profielpagina vervalt. Bovendien verschijnen de gegevens pas in beeld na de aangesloten bedrijven en komen ze niet meer terug in gerichte zoekopdrachten.

ICTWijzer Productvergelijker

Webwinkels werken massaal met vergelijkingswebsites, waarop consumenten hun assortiment kunnen zien en vergelijken. Maar deze sites bieden nauwelijks een platform voor fysieke winkels of diensten, terwijl dit relevant kan zijn voor veel bezoekers die op zoek zijn naar een adres in hun omgeving waar zij de producten nog diezelfde dag kunnen ophalen. Daarom is er nu de ICTWijzer Productvergelijker die deze winkels helpt aansluiting te vinden bij het internet. Daarbij is het voor websitebezoekers mogelijk om online de offline voorraadposities in te zien en te reserveren. Nieuwe technieken, nieuwe klanten, nieuwe omzet.

Ieder ICT-bedrijf kan op ICTWijzer zijn assortiment tonen. Daarbij geldt er geen beperking voor het aantal producten (mits aanwezig in de database) dat mag worden ingevoerd.

Kosten: niets!

Deelname aan de ICTWijzer Productvergelijker is dit jaar geheel gratis. Een goedkopere en makkelijker manier om uw producten en diensten aan de man te brengen is er niet!

De enige voorwaarde voor deelname aan de ICTWijzer Productvergelijker is – behalve dat het bedrijf moet zijn aangesloten bij ICTWaarborg – het naleven van het reglement dat o.a. bestaat uit een marketinginspanning waardoor het succes van de portal snel zal toenemen.

Voor meer informatie: 085-8771566 / ictwijzer@ictwaarborg.nl

Meer nieuws & blogs, februari 2011

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73