Volg ons op sociale media

Intel: fout in chipsets P67 en H67

Geplaatst op 2 februari 2011 om 13:27

Intel heeft slecht nieuws over haar P67 en H67 chipsets en alle andere varianten van de 6-serie chipsets (HM67, PM67, HM65, UM67, Q67, B65) bekend gemaakt. De chips, die de basis vormen voor alle moederborden geschikt voor de begin dit jaar geïntroduceerde Sandy Bridge-processors, blijken een ontwerpfout te bevatten. Als gevolg daarvan kunnen de prestaties of zelfs de algehele werking van de SATA-poorten van de chipset na enige tijd negatief beïnvloed worden. Het probleem doet zich voor bij alle chipsets uit de zogenaamde Cougar Point-reeks, dus ook de mobiele varianten.
Voor wie meer wil weten: Hardware.Info besteedt uitgebreid aandacht aan het recente Intel-probleem.

Meer nieuws & blogs, februari 2011

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73