Volg ons op sociale media

Pinbetaling goedkoper via breedband

Geplaatst op 2 februari 2011 om 12:16

Ongemerkt zijn de kosten voor het pinnen via een gewone telefoonverbinding (inbellen) sinds 2006 verdubbeld. Naast een starttarief voor elke pintransactie betaalt een ondernemer via een inbellijn ook per telefoontik. Dat betekent dat een pintransactie zo'n 9 cent kost.
Dit is niet het geval wanneer voor het pinnen gebruik wordt gemaakt van een breedbandverbinding. Daarbij wordt een vast telecombedrag betaald, ongeacht het aantal transacties. Wellicht een tip voor degene die nog gebruikt maakt van een gewone inbelverbinding.

Meer nieuws & blogs, februari 2011

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73