Volg ons op sociale media

HCC zoekt bestuurders met helikopterview

Geplaatst op 18 februari 2011 om 14:49

De Ledenraad van HCC vormt een belangrijke schakel tussen de 100.000 leden van de vereniging, de directie/bestuur en de Raad van Toezicht. HCC is op zoek naar nieuwe leden voor de Ledenraad met inzet, inzicht en een brede maatschappelijke belangstelling.

Als lid van de Ledenraad herkent u goed de grote lijnen van een vraagstuk of een project, maar heeft u ook oog voor details. Vanuit een helikopterview ontwikkelt u graag, samen met de andere leden, een visie op HCC. U bent een echte netwerker, kunt goed luisteren en wil graag meedenken en meepraten over de toekomst van HCC.
 
Kennis of ervaring op specifiek gebied
Uitgangspunt bij de samenstelling van de Ledenraad is dat deze een goede afspiegeling moet zijn van de maatschappij. Daarom worden met name geïnteresseerden met kennis en/of ervaring op het gebied van verenigingsrecht, financiën, automatisering, home entertainment of PR verzocht te reageren.
 
Uitgebreid netwerk en bestuurlijke ervaring
Het vrijwilligerswerk bij de Ledenraad levert veel voldoening en bestuurlijke ervaring op. Daarnaast maakt u als Ledenraadslid deel uit van een interessant en uitgebreid netwerk van gedreven leden.
 
Reageren
Wilt u deel uitmaken van het beslissingsorgaan van de grootste computervereniging van Europa? Stuur dan uw cv met motivatie naar secretariaat@hcc.nl. HCC ontvangt uw reactie graag voor 28 februari a.s..

Meer nieuws & blogs, februari 2011

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73