Volg ons op sociale media

Met G DATA naar de CeBIT

Geplaatst op 24 februari 2011 om 11:58

Woensdag 2 maart 2011 organiseert ICTWaarborg-partner G DATA i.s.m. DigiProfs een bezoek aan de CeBIT in Hannover (D). G DATA heeft de beschikking over een luxe touringcar om alle deelnemers naar en van de beurs te vervoeren. Deelname aan deze dag is gratis. Dit is inclusief reis, toegangskaarten, ontbijt, lunch en avondeten.

U kunt zich niet meer aanmelden. De bus is inmiddels vol.

Meer nieuws & blogs, februari 2011

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73