Volg ons op sociale media

Er mag weer worden gestemd!

Geplaatst op 1 maart 2011 om 16:10

Niet voor de Provinciale Staten, maar deze keer gaat het echt over iets: de ICTWaarborg Awards. Wordt u de (web)winkel of het computerservicebedrijf van het Jaar 2011? Dat zou zomaar kunnen, maar daar moet u natuurlijk wel wat voor doen.

 

Publieksprijzen
In de categorie Publieksprijzen gaat het om de Computerwinkel van het Jaar 2011, de Computerwebwinkel van het Jaar 2011 en de Computerhulp van het Jaar 2011 (zowel landelijk als per provincie).
Roep uw klanten via uw website of nieuwsbrief op hun stem voor de publieksprijs uit te brengen via ICTWaarborgawards.nl. En bedenk: de winnaar wordt niet alleen bepaald door het aantal uitgebrachte stemmen, maar ook door de beoordelingen die u als (web)winkel of computerhulp op ICTWijzer.nl heeft gekregen. Beide onderdelen tellen voor 50% mee.

Vakprijzen
Alle deelnemers van ICTWaarborg kunnen zich tot en met vrijdag 29 april nomineren voor een van de vakprijzen: Computerwinkel van het Jaar 2011 (zowel landelijk als per provincie), Computerwebwinkel van het Jaar 2011 of Computerhulpbedrijf van het Jaar 2011.
De vakprijzen gaan naar bedrijven die zich volgens de jury het afgelopen jaar op een vernieuwende, succesvolle, creatieve wijze hebben onderscheiden. Bedrijven die aanspraak willen maken op een van de vakprijzen kunnen inloggen op http://www.ictwaarborg.nl/ en een uitgebreide motivatie insturen. Daarnaast wordt gekeken op welke wijze het bedrijf zich presenteert als volwaardig deelnemer van ICTWaarborg. Presenteer uw bedrijf dus via uw website, bijvoorbeeld door middel van een videoboodschap of geef uw winkel de uitstraling die past bij een Award-winnaar. U wordt immers beoordeeld door een vakkundige jury.

Uitreiking Awards
De Awards worden uitgereikt op de ICTVakdag op 30 mei in de Jaarbeurs in Utrecht tijdens een presentatie die wordt bijgewoond door alle belangrijke beslissers uit de branche.

Meer nieuws & blogs, maart 2011

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73