Volg ons op sociale media

Vervoerders bieden weinig zekerheid dat pakket aankomt

Geplaatst op 28 maart 2011 om 16:19

U verstuurt een laptop naar een klant, maar volgens hem heeft hij die nooit ontvangen. En de handtekening voor ontvangst die de vervoerder u laat zien, biedt ook geen soelaas. "Niet van mij", zegt de klant. "Degene die het pakket in ontvangst nam zei dat hij Willemse was en heeft daar ook voor getekend", zegt de vervoerder. Kom daar maar eens uit. Gegarandeerd eindresultaat: u blijft met de brokken zitten. Hoe is dit te voorkomen?
Lees het artikel.

Meer nieuws & blogs, maart 2011

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73