Volg ons op sociale media

De animo voor Internet Explorer 9 is groot

Geplaatst op 19 maart 2011 om 15:49

De animo voor Internet Explorer 9, de nieuwste telg van Microsofts browserfamilie, is groot: in de eerste 24 uur dat IE9 beschikbaar was, werd deze versie maar liefst 2,35 miljoen keer gedownload. Dat is meer dan twee keer zoveel als het aantal downloads van de bèta van IE9 en ruim vier keer zoveel als het aantal malen dat de Release Candidate van IE9 in dezelfde tijdspanne gedownload werden. Voor de cijferliefhebbers: per seconde werd IE9 maar liefst 27 keer gedownload, per minuut 1620 keer.

Downloaden kan trouwens hier.

 

Meer nieuws & blogs, maart 2011

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73