Volg ons op sociale media

Menzis Wellness maanden

Geplaatst op 16 maart 2011 om 09:00

Als zorgverzekeraar stimuleert Menzis een gezonde leefstijl bij haar leden. Dat doet men onder meer met het Fit & Actief Ledenprogramma. Maart en april zijn de Menzis Wellnessmaanden. Gedurende deze periode kunnen ICTWaarborg-deelnemers en hun medewerkers, wel of geen lid van Menzis, profiteren van heel veel voordelen. Zo kan men met z'n tweeën naar de sauna voor de prijs van één. Er zijn 57 sauna's die meedoen.
ICTWaarborg-deelnemers die al lid zijn van Menzis kunnen de WellnessVoucher aanvragen op www.menzis.nl/ledenvoordeel. ICTWaarborg-deelnemers en hun medewerkers die geen lid zijn van Menzis kunnen een tijdelijke actiepas aanvragen via www.menzis.nl/tijdelijkepas.

Daarnaast kan men profiteren van andere leuke voordelen, zoals gratis gezichtsverzorging, gratis wellnessboekje, gratis KidsYoga, 2e persoon gratis bij een yogaweekend, korting op yogamatten en nog veel meer. Kijk voor al het ledenvoordeel en de acties op www.menzis.nl/ledenvoordeel.

Menzis Winactie
Tijdens de Menzis Wellnessmaanden kunnen er weer mooie prijzen worden gewonnen met de Menzis Winactie. Zo maakt men kans op een wellnessovernachting voor 2 t.w.v. €139, een verwen-arrangement, 5x op 2 saunakaarten, of 5x een proefabonnement op het magazine GezondNu. Maak de woordzoeker en maak kans op deze prijzen op www.menzis.nl/winactie.

 

Meer nieuws & blogs, maart 2011

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73