Volg ons op sociale media

Canon gooit hoge ogen bij test consumentenbond

Geplaatst op 6 april 2011 om 11:00

Goed nieuws voor de PIXMA MG All-in-One serie (3 in 1) van ICTWaarborg partner Canon. De PIXMA MG8150, MG6150 & MG5250 zijn als beste uit de consumentenbond test gekomen, met respectievelijk de 1e, 2e en 3e plaats. Deze drie modellen krijgen het predicaat 'Beste uit de test' van de Consumentenbond.

Om consumenten beter voor te lichten bij de aankoop van nieuwe producten en diensten hanteert de Consumentenbond voortaan duidelijkere regels voor zijn predicaten.
Producten of diensten die ongeacht de prijs de beste testresultaten hebben, krijgen het predicaat 'Beste uit de test'. Producten met een goede prijs-kwaliteitverhouding krijgen het predicaat 'Beste koop'.

Meer nieuws & blogs, april 2011

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73