Volg ons op sociale media

Complies wordt ICTWaarborg-partner

Geplaatst op 11 april 2011 om 15:16

Vandaag maken Complies BV en ICTWaarborg bekend een partnerovereenkomst te hebben gesloten. Het in Assen gevestigde Complies BV is sinds 1992 distributeur van een uitgebreid assortiment computeronderdelen waarbij kwaliteit centraal staat. ICTWaarborg is dé brancheorganisatie voor bedrijven die ict-producten en ict-diensten leveren aan consumenten en/of bedrijven. Dit kan zowel in een fysieke showroom, online als op locatie. Het doel van ICTWaarborg is het behartigen van de belangen van deze bedrijven in het algemeen en in het bijzonder van haar aangesloten bedrijven. Ruim 900 zowel grote als kleine bedrijven zijn bij ICTWaarborg aangesloten om samen sterker in de markt te staan.

 

Meer nieuws & blogs, april 2011

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73