Volg ons op sociale media

De nieuwe ICTVakdag nieuwsbrief is uit

Geplaatst op 29 april 2011 om 08:35

De nieuwe ICTVakdag nieuwsbrief is uit: Marketing met behulp van social media. In deze uitgave aandacht voor marketing met behulp van social media. Marcel van de Gender is windows product marketing manager bij Microsoft en vertelt wat social media kan doen en hoe het gebruikt wordt binnen Microsoft. Daarnaast artikelen over Quote - een klantgerichte dienstverlener - en Panda Security met een nieuw beveiligingsmodel dat speciaal is ontwikkeld om deze nieuwe vormen van cybercriminaliteit een halt toe te roepen.

U vindt de nieuwsbrief hier hier. Aanmelden voor de ICTVakdag kan hier.

Eerdere nieuwsbrieven:
Nr. 3: Online campagne management: meer orders, minder kosten. Lees hem hier.
Nr. 2: CheckPay - veilig betalen. Lees hem hier.
Nr. 1: Het nieuwe winkel. Lees hem hier.

Meer nieuws & blogs, april 2011

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73