Volg ons op sociale media

Kom werken bij ICTWaarborg

Geplaatst op 29 april 2011 om 08:39

Als (junior) accountmanager ben je (mede)verantwoordelijk voor de tevredenheid van onze leden en het begeleiden/aansluiten van nieuwe leden. Je werkt actief mee aan de groei van de organisatie en bent continu op zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden. Je bouwt op een betrokken manier een goede relatie op met de deelnemers. Tenslotte ben je op de hoogte van de specifieke wensen en kenmerken van de diverse vakgroepen en kun je hier goed op inspelen.

 

Als junior accountmanager ben je klantgericht, ondernemend, representatief en heb je een commerciële en professionele instelling. Ook ben je communicatief sterk. Meer informatie vind je hier.

 

Ps. Zoek je een uitdagende afstudeer/stageopdracht HBO marketing? Kijk dan hier.

Meer nieuws & blogs, april 2011

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73