Volg ons op sociale media

Vol huis ICTVakdag

Geplaatst op 9 mei 2011 om 10:08

Drie weken voor de ICTVakdag zijn alle 70 stands die beschikbaar waren volgeboekt. Het onderstreept de overweldigende belangstelling die voor het evenement bestaat. Degene die als laatste een plek wist te veroveren is Antec. Voor een volledig overzicht van alle deelnemers zie hier.
De ICTVakdag wordt gehouden in de Jaarbeurs te Utrecht. De zaal gaat om 11.00 uur open en het algemene deel eindigt om 17.00 uur met een drankje en een hapje waarna tijdens het besloten gedeelte de ICTWaarborg Awards worden uitgereikt.
Wie de ICTVakdag op maandag 30 mei wil bijwonen kan toegangskaarten krijgen.

Meer nieuws & blogs, mei 2011

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73