Volg ons op sociale media

Menzis Wandel- en Fietsmaanden

Geplaatst op 17 mei 2011 om 10:46

Als zorgverzekeraar stimuleert Menzis een gezonde leefstijl bij haar leden. Dat doet men onder meer met het Fit & Actief Ledenprogramma. Mei en juni zijn de Menzis Wandel- en Fietsmaanden. Een onderdeel van het Fit & Actief Ledenprogramma waarmee Menzis een gezonde leefstijl stimuleert bij haar leden. Omdat wij als organisatie een collectieve afspraak hebben met zorgverzekeraar Menzis kunt u profiteren van het gratis Fit & Actief Ledenprogramma vol leuke en ontspannen kortingen.

Gratis Wandel- en Fietsrouteboekje
Menzis heeft in samenwerking met Natuurmonumenten het Wandel- en Fietsrouteboekje samengesteld. Groen is namelijk erg gezond. Onderzoek wijst uit dat bewegen in de natuur een positief effect geeft. Daarom is er voor een samenwerking met Natuurmonumenten gekozen. Daarnaast staan er in het boekje diverse kortingspartners en voordelen waar u gebruik van kunt maken. Ga naar http://www.menzis.nl/web/Consumenten/Ledenvoordeel.htmom het boekje aan te vragen en voor meer informatie. Via deze website kunt u ook nog profiteren van nog meer wandel- en fietsvoordeel of met korting een arrangement van Hampshire Hotels boeken.

 

Meer nieuws & blogs, mei 2011

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73