Volg ons op sociale media

Stellar Data Recovery partner van ICTWaarborg

Geplaatst op 17 mei 2011 om 12:52

Stellar Data Recovery is partner is geworden van ICTWaarborg. Het bedrijf is een wereldwijde producent van data recovery software en utilities software en staat ook bekend om haar dienstverlening op het gebied van data recovery. Het centrale Europese laboratorium is gevestigd in Utrecht. Voor de bij ICTWaarborg aangesloten bedrijven heeft Stellar zeer interessante proposities met diverse voordelen. Data recovery ligt in het verlengde van reguliere computerhulp. Zowel op softwaregebied als op aanvullende data recovery dienstverlening kan Stellar de bij ICTWaarborg aangesloten bedrijven van grote hulp zijn.

Stellar Data Recovery ontwikkelt en levert wereldwijd al meer dan 17 jaar hoogwaardige dataherstelsoftware en -diensten voor professionals; systeembeheer, computerhulpbedrijven en computerwinkels. Stellar heeft vestigingen in de meeste landen van Europa, de Verenigde Staten en India met de meest uitgebreide reeks van Data Recovery Software producten ter wereld, meer dan 100 data recovery experts en diverse CLASS 100 Clean Room laboratoria. Op de ICTVakdag presenteert Stellar Data Recovery het succesvolle partnerprogramma voor computerhulpbedrijven en computerwinkels aan de bezoekers van de beurs. Stellar Data Recovery is te vinden op standnummer 4.

 

Meer nieuws & blogs, mei 2011

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73