Volg ons op sociale media

Lancering Synology DiskStation XS-series

Geplaatst op 18 mei 2011 om 09:15

Samen met distributeur Real Solutions introduceert Synology, leverancier van krachtige en compacte NAS-servers voor thuisgebruikers en voor het MKB, vrijdag 27 mei de nieuwe Synology DiskStation XS series. Tijdens CeBIT 2011 was al een glimp te zien van een geheel nieuwe familie van DiskStations. Met de nieuwe serie voorziet Synology in de zwaardere behoeften van middelgrote en grote organisaties met virtualisatieomgevingen en hogere eisen op het gebied van gegevensopslag. Belangrijkste kenmerken van deze nieuwe serie DiskStations zijn een zeer hoge opslagcapaciteit, topprestaties, een optimale betrouwbaarheid een eenvoudige integratie. Wie bij de introductie aanwezig wil zijn, kan zich aanmelden door een e-mail te sturen.

Meer nieuws & blogs, mei 2011

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73