Volg ons op sociale media

Perfect Systems geen lid van ICTWaarborg

Geplaatst op 23 mei 2011 om 09:15

Eind april heeft de webwinkel Perfect Systems een andere eigenaar gekregen. Op de website staat vermeld dat klanten die vragen hebben over geplaatste orders of de afhandeling van een RMA contact kunnen opnemen met ICTWaarborg.
Deze mededeling is onjuist. Met dergelijke vragen moet men altijd bij de webwinkel zelf zijn. Bovendien is Perfect Systems al geruime tijd niet meer aangesloten bij ICTWaarborg.

Meer nieuws & blogs, mei 2011

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73