Volg ons op sociale media

Gratis workshop ‘Voorkom geweld in de winkel´

Geplaatst op 25 mei 2011 om 13:58

In mei en juni zijn er in de regio's Flevoland, Utrecht en Gelderland-Zuid gratis workshops ' Voorkom geweld in de winkel'. Tijdens deze workshops van het HBD hoort u hoe u overvallen of agressie in de winkel kunt voorkomen, hoe u dient te handelen tijdens en na een overval en hoe u het beste kunt reageren bij agressie in de winkel. Er is ook een kleine informatiemarkt waar u met vragen terecht kunt. Deelname is geheel kosteloos.

Meer nieuws & blogs, mei 2011

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73