Volg ons op sociale media

Huurprijsvergelijker

Geplaatst op 25 mei 2011 om 13:50

Wat is een reële huurprijs voor een winkelpand? Met de Huurprijsvergelijker van het Hoofdbedrijfschap Detailhandel kunt u eenvoudig huurprijzen van verschillende winkelgebieden vergelijken, via de Huurprijsvergelijker. Hiermee komt een eind aan de beperkte beschikbaarheid van vergelijkingscijfers over huurprijzen van winkelgebieden. De Huurprijsvergelijker is een belangrijke stap om te komen tot transparantie en objectiviteit van huurprijzen en passende informatie voor alle relevante retail- en vastgoedpartijen. Ondernemers en andere betrokkenen in de detailhandel kunnen met de Huurprijsvergelijker eenvoudig en kosteloos bepalen of de huurprijs die zij betalen marktconform is. Deze vergelijkingssite is een initiatief van het Hoofdbedrijfschap Detailhandel (HBD) en WPM Groep.

Met de Huurprijsvergelijker krijgt de gebruiker beschikking over huurprijzen van elk winkelgebied in Nederland. Daarin wordt onderscheid gemaakt naar locatiekwaliteit (A-, B- en C-locaties). Per winkelgebied en locatiekwaliteit is de gemiddelde huurprijs per vierkante meter winkelruimte in beeld gebracht. De huurgegevens hebben geen betrekking op een individueel pand. Het gaat om winkelgebieden of winkelstraten. De gebruiker kan naar eigen wens een selectie maken van winkelgebieden om de huurprijzen met elkaar te vergelijken.

De Huurprijsvergelijker houdt rekening met het type winkelgebied waar de winkelunit is gevestigd (grootte van het centrum, soort winkelgebied) en de branche. De weergegeven huurprijzen zijn indicatief. De huurprijzen zijn samengesteld met behulp van de omvangrijke huurdatabase van WPM Groep. De afgelopen jaren heeft WPM Groep de gegevens van ruim 15.000 huurtransacties verzameld. De Huurprijsvergelijker is bedoeld als eerste referentie; er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Meer nieuws & blogs, mei 2011

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73