Volg ons op sociale media

Real Solutions Haarlem partner van ICTWaarborg

Geplaatst op 14 juni 2011 om 13:35

Real Solutions Haarlem is partner is geworden van ICTWaarborg. Van oorspronkelijk een online Value Added Reseller is Real Solutions Haarlem in 6 jaar tijd gegroeid tot Value added Distributor met nog steeds de zelfde visie: Uw klant is ook onze zorg. Als geen andere distributeur weet Real Solutions hoe fragiel een (online) klantrelatie kan zijn. Waar andere distributeurs zich vaak verschuilen achter regels en procedures slaagt Real Solutions er elke keer weer in om een echte oplossing te bieden van aankoopadvies, ondersteuning tot en met een snelle en correcte garantie afhandeling. Real Solutions Haarlem zorgt voor een frisse wind binnen de sector en streeft naar een gezonde wederzijdse verstandhouding.

Real Solutions Haarlem is gespecialiseerd in de distributie en assemblage van verschillende storage en multimedia oplossingen. Van externe portable harddisk als imagetanks, mobile harddisks tot mediaplayers (o.a. A.C.Ryan, Mede8er en PopcornHour) , NAS systemen (o.a. Synology, Thecus en Qnap ), surveillance oplossingen en rack servers. Ook voor maatwerk als speciaal bedrukte harddisks, specifiek geassembleerde systemen of bijzondere projecten biedt Real Solutions graag een passende oplossing.

Meer nieuws & blogs, juni 2011

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73