Volg ons op sociale media

"Bijna helft aankopen beïnvloed door internet"

Geplaatst op 27 juni 2011 om 10:56

Bijna de helft van alle Amerikaanse retailaankopen vindt is beïnvloed door online content, zo zegt online publishing platform provider Zmags. Een multichannelstrategie lijkt voor retailers dus een must om de omzet te vergroten.
Maar liefst 48% van de aankopen die in de VS worden gedaan in fysieke winkels zijn beïnvloed door interenet. In het rapport ‘How to Engage & Empower Today's Online Shopper with Multi-Channel Web Markets' gaat Zmags ook uitgebreid in op de verhouding tussen on- en offline adverteren, de invloed van sociale netwerken op e-commerce, de impact van smartphones op de consument en het ontwerpen van een multichannel-aanpak. Daarnaast vindt u best practices en diverse cases. U kunt het rapport via deze link downloaden.

Meer nieuws & blogs, juni 2011

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73