Volg ons op sociale media

Fit en Actief met Menzis

Geplaatst op 5 juli 2011 om 14:32

Menzis wil graag bijdragen aan een gezonde leefstijl van haar leden. Daarom heeft Menzis het Fit & Actief Ledenprogramma. Elke 2 maanden is er een ander thema met leuke activiteiten en gezonde kortingen. In juli en augustus zijn dit de Zomers Actief maanden, waarbij speciaal voor het personeel van een aantal collectieve relaties een Winactie wordt gehouden. Met deze Winactie kunt u onder meer een overnachting met Wellnessarrangement in Stadsparkhotel Bergen op Zoom t.w.v. € 139,95 winnen! Ga hiervoor naar www.menzis.nl/winactie, daar leest u precies hoe u kunt meedoen.

Korting op zomerse activiteiten
Met z'n tweeën voor de prijs van één golfen, zwemmen, waterskiën, kanovaren, kitesurfen, blokarten of naar de speeltuin? Of het 2e uur gratis als u gaat waterfietsen? Goed voor veel  korting en voordeel. Lees snel verder. Of kijk op www.menzis.nl/ledenvoordeel. Korting voor niet-leden van Menzis. Speciaal vanwege de collectiviteit met Menzis kunnen alle medewerkers van uw bedrijf profiteren van het ledenvoordeel. Dus ook de niet-leden van Menzis! Hiervoor zijn de tijdelijke Actiepassen. Met deze pas hebben de niet-leden hetzelfde voordeel! Mocht u nog vragen hebben dan kunt u contact opnemen met de afdeling Accountbeheer sales.collectiefzo@menzis.nl. U kunt natuurlijk ook bellen: 088 222 47 47.

 

 

 

Meer nieuws & blogs, juli 2011

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73