Volg ons op sociale media

35% subsidie op opleidingen

Geplaatst op 3 augustus 2011 om 13:17

Sinds 1 augustus kan er weer ESF-subsidie voor opleidingen en trainingen worden aangevraagd. Dat levert een voordeel van minimaal 35% op. Het HBD heeft het indienen van een aanvraag zo makkelijk mogelijk gemaakt zodat juist ook kleinere ondernemingen van deze Europese subsidie gebruik kunnen maken. Subsidie is mogelijk op trainingen en opleidingen voor ondernemers en medewerkers, voor zowel algemene opleidingen, BBL-opleidingen als branchespecifieke opleidingen en trainingen.
De subsidie kan worden aangevraagd via de website van het HBD worden aangevraagd. De aanvraag bestaat uit vijf stappen. Alle achterliggende administratie wordt door het HBD verzorgd, dus daar heeft u als aanvrager geen last van.
Overigens geldt voor de ESF-subsidie ‘op is op’. Daar heeft het HBD verder geen invloed op. Daarom is het handig zo snel mogelijk de subsidie zeker te stellen, als u van plan bent medewerkers op te leiden.

Meer nieuws & blogs, augustus 2011

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73