Volg ons op sociale media

Webshops met ICTWaarborg-logo op Tweakers.net

Geplaatst op 30 augustus 2011 om 16:45

Sinds deze week is het voor webshops mogelijk bij Tweakers.net vermeld te worden met het logo van ICTWaarborg. Voorheen hadden alleen de shops die waren aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg die mogelijkheid, maar Tweakers.net heeft besloten nu ook logo’s van andere organisaties die waardevol zijn voor de consument op de website weer te geven.
Deelnemers van ICTWaarborg die hiervan gebruik willen maken kunnen een e-mail sturen naar pricewatch@tweakers.net met het verzoek het ICTWaarborg-logo bij de vermeldingen van hun webshop op te nemen. Begin volgende week zal Tweakers.net webshops door middel van een mailing op de hoogte stellen van de nieuwe mogelijkheden.

Meer nieuws & blogs, augustus 2011

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73