Volg ons op sociale media

Bekijk het bij TERRA!

Geplaatst op 15 augustus 2011 om 12:45

Het zijn drukke tijden binnen de ICT. Er zijn altijd nieuwe ontwikkelingen en de klanten weten steeds beter waar ze naar op zoek zijn. Juist nu is het belangrijk om goed contact met uw leveranciers te onderhouden. Zo bent u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen maar ook in geval van moeilijke vraagstukken kunnen zij u goed advies geven.

Om het contact tussen dealer en leverancier nog verder te verbeteren heeft TERRA Computers een demomiddag in het leven geroepen. Ontmoet ‘Deutsche Gründlichkeit’ en ‘Brabantse gastvrijheid’! Heeft u altijd al meer willen zien en horen over de TERRA producten maar is het er nog niet van gekomen? Plan dan nu de tweede donderdagmiddag van de maand vrij. Onder het genot van een lekkere kop koffie en een echte Bossche Bol vertellen de medewerkers van TERRA u graag meer over de producten.

Natuurlijk kunt u ook uw klant meenemen zodat u samen de TERRA producten kan bekijken.  Heeft u een product dat u graag wilt (laten) zien? Neem contact met TERRA op, zij zorgen ervoor dat het tijdens de demomiddag aanwezig is. Graag aanmelden per mail: sales@terra-computers.nl 

Bekijk het bij TERRA! vindt plaats op de volgende dagen vanaf 14.00 uur:

Adres: Victorialaan 15, gebouw C te ’s-Hertogenbosch.

Meer nieuws & blogs, augustus 2011

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73