Volg ons op sociale media

IT Support Groep eerste zakelijke dienstverlener met zekerheden

Geplaatst op 6 september 2011 om 13:57

Sinds deze week biedt ICTWaarborg ook 7 belangrijke basiszekerheden voor zakelijke klanten. Daarmee is ICTWaarborg de eerste brancheorganisatie die zowel consumenten als zakelijke klanten dezelfde zekerheden biedt. “Met de aansluiting bij ICTWaarborg is weer een nieuwe mijlpaal bereikt. Naast diverse trainingen, verzekeringen en knowhow zorgt de aansluiting bij ICTWaarborg voor nog meer zekerheden voor onze klanten. Deze zekerheden zorgen er voor dat klanten met een gerust hart hun dienstverlening voor ICT bij IT Support Groep en/of VPW onder kunnen brengen”, zegt Joost Merkx, directeur van de IT Support Groep.

IT Support Groep B.V. is een lokale ict-dienstverlener die oplossingen en beheer voor kantoorautomatisering biedt voor klein en groot MKB. Sinds het ontstaan in 2000 is IT Support Groep B.V. gegroeid tot een full service dienstverlener die in haar pakket van diensten meerdere kennisgebieden heeft. De diensten zijn veelzijdig:  van het beheren van Microsoft Windows netwerken, het leveren van oplossing voor printing met behulp van multifunctionals of groot volume printers tot het leveren van online back-up en hosting van websites en infrastructuren.

Het team van IT Support Groep (15 medewerkers) is kundig en heeft gezamenlijk meer dan 150 jaar ervaring in de ICT. Die ervaring wordt ook regelmatig getoetst door het behalen van certificaten van diverse leveranciers zoals Microsoft, VMware, Cisco en Juniper.

Dochteronderneming VPW B.V. is sinds 2007 de partner voor het MKB waar het gaat om hosted infrastructuren. Met deze vorm van dienstverlening die zich het best laat omschrijven als: “lease je netwerk”, hoeven klanten geen grote investeringen meer te doen in hard- en software. Door gebruik te maken van huurovereenkomsten voor deze hard- en software kunnen klanten tegen een vast maandtarief gebruik maken van een volledige enterprise infrastructuur. Daarbij worden garanties gegeven voor uptime, service en bereikbaarheid. Sinds kort zijn daar dus ook de zekerheden van ICT waarborg aan toegevoegd. “voor onze klanten nog meer een bevestiging dat zakendoen met ons hen rust geeft en ze zich kunnen concentreren op de core business” zegt Joost Merkx, Directeur IT Support Groep.

Meer nieuws & blogs, september 2011

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73