Volg ons op sociale media

Intel en Antec partner ICTWaarborg

Geplaatst op 21 september 2011 om 13:32

Intel en Antec zijn partner is geworden van ICTWaarborg. Intel is wereldwijd toonaangevend op het gebied van chips, moederborden, software en andere componenten van computers, computernetwerken en communicatiesystemen. Het bedrijf werd in 1968 opgericht door Robert Noyce en Gordon Moore . Van de laatste is de zogenaamde Wet van Moore afkomstig, die inhoudt dat het aantal transistors in een geïntegreerde schakeling door de technologische vooruitgang elke 2 jaar verdubbelt. Het bedrijf is in meer dan 40 landen actief.

Antec, Inc, is de toonaangevende wereldwijde merk van high-performance computer componenten en accessoires voor de gaming, pc-upgrade en Do-It-Yourself markten. Founded in 1986, Antec is recognized as a pioneer in these industries and has maintained its position as a worldwide market leader and international provider of efficient, quiet, and reliable products. Antec's offering of enclosures includes a large range of cases , such as its technically advanced Performance One Series , cost-effective New Solution Series and server grade cases designed for the needs of all workstation and server markets. Antec’s produceert onder meer behuizingen en frontlinie voedingen . De Nederlandse vestiging van Antec zit in Rotterdam. The company's products are sold in more than 40 countries throughout the world.De producten worden verkocht in meer dan 40 landen.

Meer nieuws & blogs, september 2011

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73