Volg ons op sociale media

SpicyLemon introduceert nieuwe generatie computerbeveiliging

Geplaatst op 15 september 2011 om 13:01

Beveiligingsspecialist SpicyLemon introduceert vandaag de vijfde generatie van beveiligingsproducten van ESET; NOD32 Antivirus 5 en Smart Security 5. Met HIPS, cloud powered scanning (live grid) en veel nieuwe features zoals  een speciale instelling voor gamers.  Ook ouderlijk toezicht en verwisselbare media controle  zijn onderdeel van de beveiliging.  De nieuwe producten behaalden hoge scores  in een recente test van AV-TEST en ESET Smart Security 5 is nu 3 maanden gratis uit te proberen.

De nieuwe generatie antivirus biedt de digitale consument  krachtige bescherming. Nienke Ryan, product en strategie manager van SpicyLemon: “ESET NOD32 Antivirus 5 en ESET Smart Security 5 brengen vooruitgang in detectietechnologieën. Je wapent je met deze software met de juiste hulpmiddelen en beveiligingsopties zodat je met zekerheid veilig online kunt zijn. Of het nu gaat om surfen, mailen of rekeningen betalen; je kunt continue rekenen op de beste bescherming. De producten zijn transparant, hebben een zeer lage systeembelasting en zijn makkelijk te navigeren.”

Meer nieuws & blogs, september 2011

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73