Volg ons op sociale media

ICTWaarborg lanceert de Automatiseerder

Geplaatst op 11 oktober 2011 om 11:34

Om de bij ICTWaarborg aangesloten bedrijven beter te profileren is deze week de website de Automatiseerder gelanceerd. De site is ontwikkeld om ondernemers en zzp'ers voor te lichten over automatisering in de breedste zin des woords en hen een overzicht te geven van producten en diensten die worden aangeboden door automatiseerders die zijn aangesloten bij ICTWaarborg. Daarnaast krijgen de ICTWaarborg-automatiseerders de gelegenheid zich via de website te onderscheiden in de markt.

Voor de doelgroep wordt benadrukt hoe belangrijk het voor hen is met een automatiseerder in zee te gaan die zekerheid kan bieden. De zekerheid die ICTWaarborg alle klanten van de bij haar aangesloten bedrijven biedt. Temeer daar in het geval van automatisering immers veelal om een langlopende serviceverlening gaat waarop men altijd moet kunnen rekenen. Zelfs wanneer een bedrijf waarmee men nog een lopend contract heeft haar activiteiten beëindigt biedt ICTWaarborg die zekerheid. In dat geval wordt de klant namelijk in contact gebracht met één of meerdere bedrijven die de diensten kunnen voortzetten onder dezelfde voorwaarden of condities die hier het dichtst bij komen. Los daarvan zijn er natuurlijk ook de andere ICTWaarborg-zekerheden.

Binnenkort lanceert ICTWaarborg naast de Automatiseerder meerdere doelgroep gerichte websites, geënt op de andere vakgroepen van ICTWaarborg.

Meer nieuws & blogs, oktober 2011

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73