Volg ons op sociale media

SecondLife Inkjets partner van ICTWaarborg

Geplaatst op 11 oktober 2011 om 11:33

SecondLife Inkjets is partner geworden van ICTWaarborg. Het bedrijf werd in 2006 opgericht en brengt een totaalconcept voor milieuvriendelijke inkjets. Van verantwoorde inktproductie tot cartridge-recycling en van inlever-ophaalsysteem tot doeltreffende verpakkingen en verkoopondersteuning.
Hiermee heeft SecondLife in enkele jaren tijd een uitstekende naam opgebouwd. Men bedient nu al meer dan 400 retailers en groothandels en de vraag groeit nog sterk, mede door de toenemende hang naar duurzame producten.
Als gevolg hiervan stijgt ook het aantal SecondLife verkoop- en inleverpunten. Met het SecondLife Recycleprogramma worden scholen, clubs en verenigingen ingeschakeld om actief lege cartridges te verzamelen.

Meer nieuws & blogs, oktober 2011

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73