Volg ons op sociale media

Netjes pinnen

Geplaatst op 12 oktober 2011 om 15:04

De ene ondernemer heeft het prima voor elkaar, de ander is met schaar en plakband in de weer geweest. Door de snelle opmars van het nieuwe pinnen is aanpassing van de betaalautomaat vaak nodig. Om doorhalen van de betaalpas te voorkomen, komt er nogal wat ‘geknutsel’ voor. Niet professioneel, niet nodig en niet handig. Het nieuwe pinnen biedt fraai en gratis promotiemateriaal aan dat bovendien snel en eenvoudig is te verwijderen. En dat is prettig bij klanten met een betaalpas die alleen met een magneetstrip werkt, zoals tankpassen, cadeaukaarten en passen van klanten van buiten Europa. Wie hiervan gebruik wil maken kan gratis materiaal bestellen in de webshop.

Kassabon inkorten
De kassabon bij het nieuwe pinnen geeft andere informatie dan de oude vertrouwde PIN-kassabon. Daardoor wordt de bon langer, maar desgewenst kan deze worden ingekort door gebruik van een ander lettertype en lay-out, of door witregels te verminderen of te verkleinen. Inkorten van de bon gewenst? Neem dan contact op met uw kassaleverancier om de bonlayout (als maatwerk) te laten aanpassen.

Meer nieuws & blogs, oktober 2011

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73