Volg ons op sociale media

ICTWaarborg deelnemers Alternate en DigiProfs starten samenwerking

Geplaatst op 14 oktober 2011 om 11:54

Dat fysieke winkels en webwinkels elkaar versterken bleek vorige jaar al uit een onderzoek van HBD. Samenwerking tussen webwinkel/computerwinkel en computerhulp blijkt eveneens een krachtige combinatie. ICTWaarborg-deelnemer Alternate, onder andere leverancier van hardware, software en entertainment artikelen, heeft bekend gemaakt dat het gaat samenwerken met ICTWaarborg-deelnemer DigiProfs. Vanaf deze datum start Alternate dan ook met het aanbieden van de ‘Onsite Reparatie Garantie’ van DigiProfs aan haar klanten.

Thijs Reijns, sales manager van Alternate is verheugd met de samenwerking tussen Alternate en DigiProfs. ‘’Alternate voert al jaren met succes haar eigen huismerk PC-systemen. Ondanks dat Alternate PC-systemen zijn uitgerust met A-componenten, is de kans op een storing of technisch mankement altijd aanwezig. DigiProfs is specialist in het bieden van computersupport en door het aanbieden van de Onsite Reparatie Garantie van DigiProfs kunnen onze klanten bij eventuele mankementen dus profiteren van snelle en vakkundige computerhulp aan huis’’, aldus Reijns.

Directeur Roger Gösele van DigiProfs vindt de samenwerking met Alternate een logische stap. “Consumenten worden steeds veeleisender en wensen uitstekende service, waarbij een reparatie op locatie de meest klantvriendelijke oplossing is. De consumenten die bij Alternate een PC bestellen kunnen door onze recente samenwerking nu dus ook profiteren van de expertise van DigiProfs door middel van het afsluiten van een Onsite Garantie’’

Meer nieuws & blogs, oktober 2011

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73