Volg ons op sociale media

Productie harde schijven in problemen door overstroming Thailand

Geplaatst op 22 oktober 2011 om 10:56

Eerder berichtte Hardware.info al over de hevige overstromingen in Thailand, die de productie van harde schijven verstoorde. Nu zijn deze hevige overstromingen echter ook uitgebreid naar het noorden van Bangkok, waar de meerderheid van de fabrieken staat van de harde schijf fabrikanten.

De harde schijven zullen als gevolg van deze overstroming zo'n 40% duurder worden, dus als je nog snel goedkope opslag wilt aanschaffen, moet je snel zijn. Volgens geluiden uit de markt gaat het maanden duren voordat de fabrikanten weer aan de slag kunnen. Hieronder een aantal foto's van de fabrikanten die kampen met problemen:

Foto's bij Hardware.info

Meer nieuws & blogs, oktober 2011

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73