Volg ons op sociale media

Ruim 25% expositieruimte ICTVakdag binnen één dag weg

Geplaatst op 27 oktober 2011 om 16:00

De eerste reacties op de aankondiging van de ICTVakdag die 14 mei 2012 wordt gehouden zijn overweldigend. “Op de eerste dag dat exposanten konden inschrijven is al 25% van de oppervlakte van de exposantenunits verkocht”, zegt een enthousiaste Danielle Evers, namens de organisatie van de ICTVakdag. Dat er goed zou worden gereageerd op de nieuwe opzet van ICTVakdag had zij wel verwacht. “Uit contacten die we voorafgaand met een aantal branchegenoten hadden, werd al duidelijk dat we onze nieuwe insteek goed aansloeg.”

De eerste die voor een stand inschreef was ICTWaarborg-partner Complies BV. Dezelfde dag kwamen daar nog maar liefst 25 andere bedrijven bij.

Meer nieuws & blogs, oktober 2011

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73