Volg ons op sociale media

Maak voorbehoud voor harde schijven

Geplaatst op 2 november 2011 om 09:06

Vanwege de overstromingen in Thailand is de productie van harde schijven voor een belangrijk deel stil komen te liggen. Dat heeft als gevolg dat de prijzen van producten waarin harde schijven zijn verwerkt momenteel fors stijgen of dat ze voorlopig niet leverbaar zijn. Dat laatste niet alleen omdat ze er niet zijn, maar ook omdat distributeurs ze liever vasthouden en weigeren te leveren.
Vooral webwinkels kunnen daardoor in de problemen komen als klanten een bestelling hebben geplaatst en levering verlangen voor de oorspronkelijk op de website vermelde prijs, terwijl de webwinkel afhankelijk is van levering door de distributeur.
Het is daarom verstandig om voor dergelijke producten een voorbehoud te maken, bijvoorbeeld door hierbij duidelijk te vermelden dat, gezien de productieproblemen in Thailand, de prijs en levertijd onder voorbehoud zijn en dat met de klant overleg zal worden gepleegd zodra duidelijk wordt dat de op de website vermelde prijs en levertijd niet kunnen worden gehandhaafd.

Meer nieuws & blogs, november 2011

Onze evenementen

Als speler in de ICT-branche wilt u natuurlijk ook een rol spelen en in contact komen met andere belangrijke bedrijven in de sector. Daarom organiseert ICTWaarborg regelmatig leuke en leerzame events.

Post- en vestigingsadres

Tasveld 1A
3417 XS Montfoort

Telefoon en e-mail

088 - 77 300 73